Categorie menu
Warme gerechten

Warme gerechten


Ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus.
Biefstuk van de haas in een rode stroganoffsaus met paprika, ui en champignons.

Varkenshaasmedaillons in champignonsaus.
Medaillons van de varkenshaas in een lichte champignon-roomsaus.

Lamsvlees Masala.
Mals gemarineerd lamsvlees in een masalasaus (mengsel van kruiden en specerijen).

Kalfsfilet.
Reepjes kalfsvlees gegaard in een witte wijnsaus.

Saté met pindasaus.
Gemarineerde saté van de haas in een heerlijke pindasaus.

Parelhoenfilet met portsaus.
Gebakken parelhoenfilet op roerbakgroente geserveerd met portsaus.

Kalkoen-tropical.
Kalkoenfilet in een tropische saus met vruchten.

Kipfilet in kerrie-ananassaus.
Kipfilet in een kerriesaus extra gevuld met ananas.

Roerbakvlees oriëntal.
Reepjes varkensvlees in een pangangsaus gevuld met roerbakgroenten.


Hongaarse goulash.
Heerlijke smaakvolle goulash.

Beenham.
Speenvarkenham die op het buffet wordt gesneden.

Gehaktballetjes in saus.
Gehaktballetjes in stroganoffsaus of pindasaus naar keuze.

Zalmfilet in roerbakgroenten.
Mooie filets van verse zalm op een bed van roerbakgroenten.

Tongschar met zalm.
Opgerolde tongscharfilets gevuld met zalm in een kreeftensaus.

Vispannetje.
Diverse soorten vis in een heerlijke romige saus met gegratineerde kaas

Pasta Carbonara.
Pasta in een romige saus met spekjes.

Foe yong hai.
Vegetarisch eiergerecht in tomatensaus.

Bij onze warme gerechten kunt u een keuze maken uit diverse bijgerechten zoals; rijst, gebakken aardappelen, frites, roerbakgroenten of andere groenten naar keuze.